Societat

tribunals

cas palau

Carulla, Gallina Blanca i Convergència

L'actual presidenta i anterior vicepresidenta assegura que no sospitava res del desfalc que practicaven Millet i Montull

La vuitena sessió del judici del cas de l'espoli del Palau de la Música ha estat espectacular i amb sabres jurídics, especialment entre el fins ara discret advocat de Fèlix Millet, i Mariona Carulla, actual presidenta de Palau de la Música. Carulla, força elegant amb vestit verd i unes sabates de saló negres, ha anat a declarar com a testimoni aquest migdia ja que fins el 2009 era vicepresidenta de l'institució.

Ha explicat que el seu càrrec era figuratiu, com el d'ara, i que a les juntes de l'Associació de l'Orfeó i a la Fundació del Palau “ningú preguntava res”, com les filles de Millet, que no van tenir curiositat de saber què valien els seus vestits, ni el convit de casament. Carulla, economista de professió, no sabia o no volia saber res però ha respost amb decisió i sense mossegar-se la llengua.

En el seu torn, Abraham Casatro, advocat de Millet, ha etzibat a Carulla: “Vosté va pagar el convit de Clara i Laila Millet?” Pregunta que ha provocat el riure de tota la sala. Carulla li ha respost que no, com qualsevol convidat. “Llavors perquè des del Palau reclamen dues vegades a Clara i Laila pels convits de cada una?”, que van costar uns 162.000 euros, que Millet va pagar amb fons del Palau, segons el fiscal. Carulla ha respost que la reclamació era un acord de la junta per rescabalar l'entitat, i que en un dels casaments li van robar el bolso.

Castro no ha acabat la seva artilleria, i ha preguntat si Gallina Blanca, empresa dels seus pares i ara d'ella i els germans, “fa donacions a Convergència?” Les protestes dels advocats han evitat que contestés. En aquests ambient de guerra judicial, però, també es respiraven respostes d'acord entre Millet i Jordi Montull amb el Palau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona