Societat

Drets de Txarango per a la MAP de Ripoll

El famós grup musical destina la meitat dels drets d'autor d'una cançó a l'entitat ripollesa que atén persones amb discapacitat

Servirà per al programa de suport

“Al teu costat!” és el lema del servei de suport als familiars de persones amb discapacitat de la fundació MAP de Ripoll. I al costat d'aquesta entitat i d'aquest projecte en concret, hi han volgut ser els membres de Txarango, que han escollit el MAP perquè sigui una de les catorze entitats a qui dediquen les cançons del seu nou disc, El cor de la terra, presentat recentment, cedint-los la meitat dels beneficis que ingressaran en concepte de drets d'autor.

En concret, el tema que els ha dedicat Txarango és Mil ocells , que s'ha fet públic fa un parell de dies a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació. És una cançó d'amor interpretada amb la col·laboració del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés.

El programa de la fundació MAP és una iniciativa que proporciona espais i personal de suport per a l'acompanyament en activitats de lleure inclusives i que organitza estades puntuals o de cap de setmana per apoderar els joves en el procés d'autodeterminació, segons explica la mateixa entitat en un comunicat.

La cessió de drets d'autor per part de Txarango tindrà vigència durant tota la campanya i les gires del disc i finalitzarà quan s'activi el següent treball discogràfic de la banda. Des del grup de fusió musical calculen que l'import que pot generar són uns 700 euros l'any per a cadascun dels col·lectius beneficiats.

LA XIFRA

14
col·lectius
de l'àmbit de la cultura, la justícia social, la salut i la immigració es beneficiaran del nou disc

Un calendari solidari

Txarango, amb diversos membres ripollesos, i la fundació MAP de Ripoll ja havien col·laborat anteriorment. En concret, ho van fer per a l'elaboració del calendari del 2015 i totes dues parts han manifestat la voluntat de continuar col·laborant en nous projectes i propostes. De fet, la col·laboració és la clau del calendari de l'entitat. L'any passat, per exemple, el va fer amb la marca Producte del Ripollès, que promociona els productes agroalimentaris de la comarca. Sota el lema “Som territori, mengem el que som” es van recollir diners que es van destinar al servei d'esports de la MAP. Aquest any, sota el lema “Viu-lo amb entusiasme”, ha servit per reivindicar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Reparen el passadís i el vestíbul d’entrada de l’Escola Montjuïc

GIRONA

Parc Tramuntana vol impulsar la col·laboració amb el teixit empresarial gironí

Girona

La Cambra de la Propietat defensa els contractes d’habitatge de temporada

GIRONA
Societat

Troben a Cervera una nova espècie de planta fòssil de la família de la vinya

Cervera
medi ambient

Argentona vol reduir a la meitat la població de coloms

Argentona

Drets Socials demana “col·laboració” a l’Ajuntament de Foixà

foixà
turisme

Els paradors de Ponent, l’Alt Pirineu i Aran rebran una inversió de 18 milions durant els pròxims tres anys

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Stop Creuers demana un compromís “ferm” a l’Ajuntament de Barcelona per reduir els creueristes

barcelona
MEDI AMBIENT

Santa Coloma de Gramenet acumula 400 patinets elèctrics trucats al dipòsit municipal de vehicles

Santa Coloma de Gramenet