Societat

successos

Les víctimes de Freginals, a la memòria

A la ratlla de tres centes persones han participat avui en un homenatge a les víctimes de l'accident d'autocar ocorregut a Freginals, al Montsià, el 20 de març de 2016

Aquests darrers dies s'han convocat diversos homenatges en memòria de les tretze víctimes mortals de l'accident d'autocar ocorregut el 20 de març de 2016 a l'AP-7, a Freginals. Més d'una vintena de persones van resultar ferides. Eren estudiants d'Erasmus que havien anat de visita a València i tornaven cap a Barcelona.Aquella va ser una de les pitjors tragèdies viàries de les Terres de l'Ebre i de Catalunya. Més de 300 persones s'han congregat al voltant del memorial que ha construït l'Ajuntament del municipi. Durant els parlaments hi ha hagut agraïments al treball dels cossos de seguretat i d'emergències, i també a la dels veïns aquells dies de la tragèdia. Però, sobretot una petició per evitar que una tragèdia com aquella es repeteixi. La representant dels familiars de les víctimes, ha fet aquesta demanda. Ha tancat l'acte una ofrena floral de les autoritats i els familiars que han dipositat roses blanques sobre l'arbre de ferro forjat que presideix el monòlit al voral del fatídic quilòmetre 333 de l'autopista AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia