El topònim Vila-real apareix amb errades en cartells de l'administració pública

El grup municipal del Bloc a Vila-real ha denunciat que tot i que ja fa tres anys que es va establir i publicar en el DOCV el topònim únic de Vila-real —topònim que no es pot traduir— les administracions públiques l'anomenen sovint malament. Així, en l'estació de rodalies, en els cartells que anuncien el sistema de lloguer de bicicletes ix escrit Villarreal en compte de Vila-real, i en els cartells ubicats en l'antiga caserna de la Guàrdia Civil es llig Vila-Real. En les jornades sobre estalvi energètic en els ajuntaments també s'indicava que la jornada del 12 de novembre se celebraria a Vila-Real .

El regidor del Bloc, Pasqual Batalla, considera que aquestes i altres errades es podrien evitar «si hi hagués un control per part del Departament de Promoció Lingüística i ha instat l'Ajuntament a «actuar amb més força» davant de les entitats i institucions «per recordar quin és el topònim de la ciutat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.