Societat

societat

14.000 persones passen per la Fira del Playmobil

Amb 6 edicions, el certamen està plenament consolidat a la ciutat de Tàrrega

La 6a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega, en què s'han registrat 14.000 visitants durant aquest cap de setmana certifica un èxit de públic. És una quantitat semblant a la de les últimes edicions i que consolida el certamen com un dels més importants del territori. L'Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l'esdeveniment, han valorat molt positivament l'èxit de la fira i han notat un augment significatiu de públic català i espanyol, fet que demostra que l'aposta per internacionalitzar la fira amb venedors estrangers és un gran atractiu. De fet, en aquesta edició la meitat dels 14 venedors eren vinguts d'Alemanya i, en conjunt, han celebrat el bon nivell de vendes aconseguit.

Durant el cap de setmana hi ha hagut nombroses cues a les entrades del Club Natació, i diumenge al matí va ser quan hi va haver més afluència. Els assistents han pogut apreciar els detalls dels 17 diorames –una xifra rècord–, que es podien veure en els 1000 m² d'exposició, i han destacat el creat per una família targarina en què es recreava la Jamborinada, la macrotrobada que el moviment escolta català celebrarà a final d'abril a la ciutat. Altres propostes que cridaven l'atenció eren una recreació de la presó d'Alcatraz o del Far West. En total, les diferents escenes sumaven més de 7.000 figures.

La fira com sempre, també ha tingut un marcat caràcter solidari i en els pròxims dies es presentarà el projecte del mural de la sala d'espera de l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega, procedent del 10% de les entrades venudes. L'Associació Agrat també ha obsequiat amb entrades gratuïtes els infants sense recursos de la Creu Roja Tàrrega, el Centre Obert, l'Associació Alba i Càritas.

Una de les novetats més destacades ha estat el sorteig d'un viatge al Parc Playmobil d'Alemanya, que ha despertat molta expectació entre els assistents. Els concursos a les xarxes socials, el Busca-Click, el Frea-Click i el Comerç-Click també han tingut molt d'èxit. La 6a Fira del Playmobil rep el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i diverses entitats i empreses de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona