Societat

Moda

Les núvies són sexis

Rosa Clará inaugura les passarel·les nupcials amb moltes transparències i sensualitat

Delicades puntes romàntiques conviuen amb escots de vertigen

Antonella Rocuzzo i altres dones de futbolistes ocupen la primera fila

Melissa Jiménez confirma la milloria del jugador

La model txeca torna a desfilar a Barcelona

“Les dones ara es cuidenmolt i el dia del casament volen sentir-se femenines i belles”, diu Rosa Clará

Les núvies fa temps que van abandonar els vestits encarcarats per adoptar dissenys que encaixin amb les tendències actuals, però aquesta temporada, a més d'anar a la moda, el que volen és anar sexis! “Tenim obertures a les faldilles, transparències, escots de vertigen...”, deia Rosa Clará abans de començar la seva desfilada, que ahir va inaugurar la Barcelona Bridal Fashion Week. Que el capellà s'espanti al veure carn al descobert no preocupa gens l'empresària, que és tota una experta a captar els desitjos del mercat. “Les dones ara es cuiden moltíssim i volen lluir espectaculars el dia del seu casament”, constata.

Amb aquest avís previ, ningú es va sorprendre en veure Mariana Downing (la model que és la nova parella de Marc Anthony) amb un escot de cor pronunciat bellíssim que, això sí, es complementava amb una casta faldilla d'amplis volums, també molt demanada. Perquè malgrat el triomf del costat sexi de la roba nupcial, és molt present la subtilesa romàntica en tots els looks blancs. Trobem delicades puntes que es conjuguen amb suaus prisats, petites capes, mànigues amb grans volants, esquenes farcides de flors que semblen tatuades... Com més de princesa fos el vestit, més el retrataven amb el mòbil la primera fila de Wags de llarga cabellera i talonassos habituals en la desfilada, que s'asseien al costat de Daniel, el fill de Rosa Clará que ja fa un temps que treballa en els diferents departaments de l'empresa.

Antonella Rocuzzo, que va arribar l'última, prenia bona nota per al seu pròxim enllaç. I ja ho pot fer bé, perquè serà de repercussió mundial. Clará no pot confirmar si la vestirà, però la parella de Messi és fidel als seus dissenys de festa sempre que en té ocasió. Al seu costat Elena Galera (dona de Sergio Busquets), Romarey Ventura (parella de Jordi Alba), Núria Cunillera (dona de Xavi Hernández) i l'esperada Melissa Jiménez, que es casa al juny amb un Bartra que millora dia a dia. El jugador li va demanar la mà per sorpresa en un cinema de Barcelona, i Pol Espargaró va ficar l'anell de compromís en el puré de patates d'un sopar a Punta Cana! “Va ser una petició espectacular”, deia ahir la promesa, Carlota, que guarda en secret com serà el seu vestit.

Tampoc vol desvelar res del seu vestit “perfecte” Laura Escanes, la jove instagramer que es casa amb Risto Mejide el mes que ve. Aquest mateix cap de setmana ho faran Fonsi Nieto i Marta Castro, amb 500 convidats a Eivissa. No van faltar a la desfilada, com la miss Món Mireia Lalaguna, i Carlos Falcó i Esther Doña, una parella que fascina els madriles pel pedigrí del marquesat i la diferència d'edat que els separa. “Em va enamorar la seva personalitat”, deia la jove vestida de lluentons per Clará.

I mentre les sexis belleses desfilaven pel photocall de Clará, al backstage muntat al pavelló 2 de la Fira de Gran Via, Karolina Kurkova s'emprovava els vestits que lluirà avui en la desfilada debut de la firma St. Patrick del grup Pronovias, amb la parella de Richard Gere, Alexandra Silva, a primera fila. “Fa tretze anys que treballo amb la família Palatchi i m'hi trobo molt a gust”, deia la model txeca, que ara en feia tres que no venia a Barcelona. “He estat treballant, viatjant, cuidant els meus dos nens i el meu marit, que és com un tercer nen, i aprenent coses sobre salut i el wellness”, comentava simpàtica com sempre, dins d'un ajustat vestit nupcial: “Jo em sento sexi també amb texans i samarreta.” El sexi al poder.

“El pitjor ja ha passat”
Melissa Jiménez, la promesa de Marc Bartra, que ben aviat es casarà vestida de Rosa Clará, va agrair ahir l'afecte i el suport que ha rebut el jugador del Borussia Dortmund, víctima de les bombes que van esclatar a l'autocar de l'equip. “El pitjor ja ha passat i ara té moltes ganes de tornar al camp; el més important és que està bé i enfocat en la recuperació. Tenim ganes de tirar endavant i estem molt agraïts per tanta estima.”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida