Societat

EUGENI RODRÍGUEZ

PRESIDENT DE L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

“El 4 de maig es registrarà una proposta al Congrés per a una llei d'àmbit estatal”

  • VÍDEO: entrevista Eugeni Rodríguez. illongueres

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies va presentar la setmana passada un estudi sobre l'impacte de la llei per a garantir els drets de les persones lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals i intersexuals que va aprovar el Parlament fa més de dos anys.

Eugeni Rodríguez, president de l'Observatori contra l'Homofòbia valora el recorregut d'aquesta llei i la seva implementació en una entrevista al programa L'illa de Robinson d'EL PUNT AVUI TV que s'emet aquest vespre a les 21:15. Explica que les agressions a membres d'aquest col·lectiu no són casos aïllats. “El que és aïllat -diu- és que es denunciï” .

També anuncia al programa que el proper 4 de maig es registrarà la primera proposta seriosa al Congrés dels Diputats. És una proposta que s'ha treballat a nivell de tot l'estat. És una llei que inlcou temes que la llei catalana no pot regular perquè no té competències com el tema del registre .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia