Societat

En directe

Tot a punt per al primer sorteig de la Grossa de Sant Jordi

El sorteig inclou un espectacle televisiu, que podeu seguir en directe a través d'El Punt Avui Digital a partir d'un quart d'una del migdia

Tres persones del públic, escollides a l'atzar, seran les encarregades de prémer el botó del cinquè, el quart i el tercer premi

Després de quatre anys celebrant la Grossa de Cap d'Any, ha arribat l'hora de la rifa de Sant Jordi. L'estrena del nou producte de Loteria de Catalunya serà a un quart d'una del migdia a l'escenari del Teatre de Blanes i té el suport de l'Ajuntament de la ciutat. Blanes va ser la localitat que va repartir el primer premi de la darrera Grossa de Cap d'Any.

A banda dels cinc premis principals, el sorteig inclou un espectacle televisiu, que podeu seguir en directe a través d'El Punt Avui Digital.

Aquest primer sorteig estarà conduït per Lluís Marquina i Cristina Riba, i tres persones del públic, escollides a l'atzar, seran les encarregades de prémer el botó del cinquè, el quart i el tercer premi, i els padrins del segon i el primer premi seran, respectivament, Edgar Gómez, cantant de l'anunci de La Grossa de Sant Jordi, i Ricard Borrell, propietari de l'estanc del Mercat de Blanes, on es va vendre el primer premi de La Grossa de Cap d'Any 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia