Societat

Loteria catalana

La Grossa de Sant Jordi es reparteix entre Barcelona i Girona

El primer premi d'aquest sorteig ha estat per al número 51393

A la capital catalana s'hi han venut també el cinquè i el segon premi

El primer premi de la Grossa de Sant Jordi, dotat amb 100.000 euros per bitllet, ha recaigut en el número 51393, que s'ha venut a Barcelona i Girona. De fet, la capital catalana ha estat la més agraciada d'aquesta primera edició del sorteig de Sant Jordi, ja que a Barcelona s'hi han venut també el cinquè i el segon premi.

El primer premi es pagarà a 20.000 euros per euro jugat, i els números anterior i posterior rebran 1.000 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons que les seves quatre, tres, dues i última xifra coincideixin amb les del primer premi.

El segon premi ha estat per al 67555, repartit a Barcelona. Cada bitllet afortunat està premiat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per euro jugat. També han resultats premiats amb 65 euros per euro jugat els números immediatament anterior i posterior, això és, 325 euros per bitllet.

El Pont de Suert ha estat agraciat amb el tercer premi de la Grossa de Sant Jordi amb el número 75206, que ha sortit a les 12.35 hores d'aquest dijous en el Teatre de Blanes, on s'ha celebrat el sorteig.

Aquest tercer premi està dotat amb 3.000 euros per euro jugat, és a dir, 15.000 euros per bitllet.

Els números anterior i posterior al tercer premi rebran 250 euros per bitllet, i també cobraran quantitats menors els números que les seves quatre, tres i dues últimes xifres coincideixin amb el tercer premi.

El quart premi ha estat per al 42518 i s'ha repartit a l'Hospitalet de Llobregat. Cada bitllet afortunat està premiat amb 5.000 euros, és a dir, 1.000 euros per euro jugat. També han resultat premiats amb 20 euros per euro jugat els números immediatament anterior i posterior, és a dir, amb 100 euros per bitllet.

I, finalment, el cinquè premi ha estat per al 71592 i ha caigut a Barcelona. Cada bitllet afortunat està premiat amb 500 euros per euro jugat, és a dir, 2.500 euros per bitllet. També esgarraparan algun euro els números immediatament posterior i anterior al 71592, amb 15 euros per bitllet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona