Societat

Carme Ruscalleda liderarà l'oferta gastronòmica del Mandarin Oriental

La xef ‘triestrellada' pren el relleu d'Angel León, que ha estat tres anys liderant el projecte

Carme Ruscalleda liderarà a partir del maig l'oferta gastronòmica de l'Hotel Mandarín Oriental de Barcelona i orientarà els fogons del fins ara anomenat BistrEau, un restaurant que amb la nova etapa passarà a anomenar-se Blanc. La xef triestrellada ja s'ocupa des de l'obertura de l'hotel del restaurant biestrellat Moments, juntament amb el seu fill Raül Balam.

Ruscalleda pren el relleu d'Angel León, que fa tres anys que n'era el responsable, i que ara se centrarà en el seu restaurant Aponiente. La xef també s'ocuparà de la resta d'espais gastronòmics de l'establiment, el Banker's Bar i la Mimosa, a excepció del Terrat, que continuarà sota la batuta de la carta peruana Gastón Acurio.

Els xef que l'acompanyaran en el nou projecte seran Alberto Castiñeiras i el xef executiu Ismael Alonso i oferiran una carta basada en productes estacionals i elaboracions simples.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia