Societat

societat

El cel i el mar de Tarragona es rendeixen als avions

Els dos pilots de l'equip Bravo3 Repsol ofereixen una exhibició aèria al Balcó plena d'acrobàcies d'extrema dificultat

L'activitat segueix amb la bicicletada

La platja del Miracle de Tarragona va ser l'escenari ahir de la cinquena edició de l'espectacular exhibició aèria protagonitzada pels pilots de l'equip Bravo3 Repsol Juan Velarde i Cástor Fantoba. L'exhibició, que es fa com a acte previ a la bicicletada popular de diumenge, va aplegar milers de tarragonins i visitants al voltant del Balcó del Mediterrani per no perdre's cap detall de les acrobàcies d'extrema dificultat que van oferir els experimentats pilots.

Com si es tractés d'una cursa entre els núvols, els avions van arribar a velocitats punta de 380 km/h, alhora que combinaven caigudes en picat i diverses figures al cel. Una de les més singulars va ser la coneguda com a tirabuixó, en què es veu un avió volant de forma invertida mentre l'altre gira sobre si mateix, a pocs metres de distància. L'espectacle no només va provocar els aplaudiments del públic sinó que va permetre als dos experts lluir-se, ja que consideren Tarragona un lloc perfecte per a aquest tipus d'exhibicions, ja que tant el mar com el Balcó esdevenen bons punts de referència visual per a uns pilots que acumulen vint-i-cinc medalles en el seu palmarès.

Prop de 6.000 inscrits a la bicicletada

La 27a Bicicletada Popular de Tarragona arrencarà avui, a les deu del matí, amb prop de 6.000 participants. El recorregut de més de 16 quilòmetres sortirà de Torres Jordi i finalitzarà a Vidal i Barraquer. Els més petits podran fer una cursa adaptada de 2,3 km.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia