Societat

Societat

Llargues cues a l'aeroport del Prat pels nous controls de passaports 

L'increment dels controls d'entrada i sortida als aeroports formen part de les mesures antiterroristes posades en marxa en els diferents països europeus

Els nous controls de passaports que han entrat en vigor aquest mes d'abril, i que comporten que els passatgers hagin de mostrar els seus documents identificatius en entrar i sortir de l'espai Schengen (UE), han provocat aquest diumenge confusió i llargues cues alguns moments a l'aeroport del Prat-Barcelona. 

L'increment dels controls d'entrada i sortida als aeroports formen part de les mesures antiterroristes posades en marxa en els diferents països europeus, i a l'aeroport de Barcelona han provocat a mig matí, coincidint amb un pont de tres dies, aglomeracions de passatgers en el control de passaports de la Policia Nacional, tant a l'entrada com a la sortida.

Aquesta situació ha causat retards en alguns vols i, segons han indicat nombrosos passatgers a través de les xarxes socials, alguns dels vols han estat reprogramats per a una altra hora o simplement han quedat cancel·lats.

Passatgers afectats pels retards i per la reprogramació de vols han expressat la seva indignació a través de les xarxes socials davant el fet d'haver hagut de fer cues de fins a tres hores de durada per passar el control de passaports, encara que cap a les 15 hores la situació ha quedat normalitzada, segons han indicat fonts de l'aeroport de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia