Societat

Concurs per fer un gran grafit al Palamós Gent Gran

El premi és de 500 euros per a l'obra premiada, a més de 700 en material

Els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà impulsen un concurs per fer un gran grafit al Palamós Gent Gran, que se situaria al porxo jardí i li donaria més vida i color. El tema ha de ser el mar i el concurs és obert a majors de 18 anys. Les propostes es poden presentar fins al 26 de maig. L'obra presentada i que resulti guanyadora s'haurà de reproduir de manera fidedigna utilitzant la tècnica del grafit.

Per poder participar en aquest projecte que vol implicar la societat amb el Palamós Gent Gran, caldrà presentar l'esbós original i fotografies de la proposta a la unitat d'admissions de Palamós Gent Gran, del 15 al 26 de maig.

El premi consisteix en 500 euros per a l'obra premiada, a més de 700 en material per a la seva realització. L'organització farà una preselecció de finalistes i la selecció de l'obra guanyadora es farà mitjançant votació popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia