Societat

Llagostera instal·la desfibril·ladors a les escoles

L’Ajuntament de Llagostera ha instal·lat desfibril·ladors a les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes amb la voluntat que es pugui actuar en cas de situació d’aturada cardiorespiratòria en aquests centres educatius i de primària. La instal·lació dels desfibril·ladors externs automàtics (DEA) s’ha fet mitjançant un contracte d’arrendament amb l’empresa Technology 2050 SL-Espais Cardioprotegits de Catalunya. Segons la regidora d’Educació de Llagostera, Anna Hereu, la instal·lació dels aparells porta associats un curs de formació per a la seva utilització adreçat a professors i alumnes del centre”. Els aparells, instal·lats dins d’una cabina senyalitzada, estan equipats amb un joc d’elèctrodes pediàtrics i d’adults.

Els dos desfibril·ladors s’afegeixen als altres tres que Llagostera té instal·lats a la zona esportiva, a la plaça Catalunya i al centre d’atenció primària emmarcat dins el programa Girona, territori cardioprotegit, impulsat per Dipsalut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia