Societat

El 100% dels taxistes de Barcelona secunden la vaga, segons Elite

El sindicat Elite ha convocat una manifestació, a peu, al matí, i una marxa lenta amb punt de sortida i arribada a l’aeroport que pot provocar força col·lapse a les rondes

La vaga ha començat a les 6 del matí i s’acaba demà, divendres, també a les 6 del matí

El 100% dels taxistes de Barcelona secunden la vaga d’aquest dijous contra les plataformes com Uber o Cabify, segons ha indicat el sindicat Elite. L’aturada ha començat a les sis del matí i està previst que s’allargui fins a la mateixa hora del divendres. Els sindicats de taxistes Elite, ATC, Anget, TLU i Paktaxi han cridat el sector a fer una vaga de 24 hores per reclamar la limitació de llicències VTC: una per cada trenta taxis i frenar així el que consideren competència deslleial d’Uber o Cabify.

Els sindicats també han acordat que faran serveis socials gratuïts, és a dir, que tots els hospitals “estaran dotats de taxis per desplaçar les persones que més ho necessiten d’una forma totalment gratuïta”. Està previst que les terminals de l’aeroport i estacions de tren i bus també tindran cobertura d’aquest tipus.

A banda, els taxistes han anunciat una manifestació que anirà de Plaça Universitat a Plaça Sant Jaume, on esperen ser rebuts per representants de la Generalitat. A la tarda faran una marxa en carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia