Societat

El recinte La Santa Market engega amb gastronomia, artesans i nits musicals

La zona lúdica obrirà els caps de setmana d’aquest mes i, a l’agost, de dimarts a diumenge fins al dia 27

L’aiguat amb pedra de divendres en va ajornar l’estrena

El nou recinte lúdic a l’aire lliure La Santa Market va obrir les portes ahir a mitja tarda, després que, divendres, el fort aiguat amb pedregada caigut poc abans de les 8 del vespre forcés la suspensió de la primera vetllada. Malgrat tot, els promotors de la iniciativa s’agafen les inclemències meteorològiques del bateig amb humor: amb la dita popular “santa mullada, santa afortunada”. I continuaran endavant els caps de setmana de juliol –divendres, dissabte i diumenge– i, des de l’1 d’agost i fins al dia 27, de dimarts a diumenge.

La Santa Market arrenca, explica un dels seus responsables, Julio Rico, “amb un centenar d’expositors, vint estands de restauració i begudes, activitats per a la mainada i la participació d’artesans reconeguts internacionalment” en els camps de la moda, el calçat, els complements i la decoració. Com a fet diferencial, aposten molt pels professionals de proximitat, com a “aparador de la Costa Brava i les comarques gironines”. Per atraure públic, Rico destaca que l’entrada serà gratuïta. Els ingressos per cobrir la inversió inicial, que volta el milió d’euros, sortiran dels 5 euros que costarà aparcar-hi en les 2.500 places del voltant.

El recinte, a l’hípica Santa Cristina Horse Club, fa 10.000 metres quadrats i han encarregat el disseny a l’arquitecte i interiorista Jaume Serra, referent en disseny d’espais lúdics i responsable de diversos establiments a Eivissa vinculats a la franquícia Pacha. És l’atmosfera mediterrània que cerquen, per bé que Rico no descarta que, si la demanda respon, organitzin altres markets menors per Nadal o primavera.

LES XIFRES

10.000
metres quadrats
fa el recinte de La Santa Market, als afores de Santa Cristina en direcció a Llagostera.
120
estands
d’artesania i restauració s’ofereixen al públic, a més d’actuacions musicals en viu i ambientació de DJ.

Ajornat el pas dels Blaumut fins a nova data

Divendres, l’aiguat va forçar a cancel·lar el concert que el cantautor Ramon Mirabet havia d’oferir a la nit. I ahir al migdia, com que les previsions meteorològiques tampoc acompanyaven, els responsables del recinte també van anunciar que ajornaven l’actuació dels Blaumut per presentar el seu darrer disc. La van suplir amb els DJs i ara estan pendents de reprogramar els dos concerts quan les agendes dels artistes ho facin possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia