Societat

Societat

Acte de denúncia a la Barceloneta contra les burilles als carrers

L’objectiu és recollir un milió de restes de cigarretes per crear ‘la muntanya de la vergonya’ i conscienciar la ciutadania

El moviment ‘No más colillas en el suelo’, iniciat pel mallorquí Miquel Garau l’octubre passat, ha fet una crida aquest dissabte per denunciar les burilles als carrers de Barcelona i els seus efectes nocius sobre les persones i el medi ambient.

L’acció ha consistit en la recol·lecta de burilles pels carrers de la ciutat per acabar formant una ‘muntanya de la vergonya’ amb un milió de burilles a la platja de la Barceloneta. L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania i també fer pressió a l’Ajuntament perquè multi aquesta pràctica i fomenti la consciència pública sobre la prohibició de llençar les burilles al terra, regulada a l’Ordenança d’Usos Públics de 1998.

Garau ha dit que l’Ajuntament “ha de fer alguna cosa ja” per evitar la gran contaminació que creen les burilles, “més que el plàstic”. Segons el fundador, el moviment compta amb ambaixadors a altres ciutats d’Espanya i del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia