Societat

LA crònica

Pluja de foc valencià

Miquel Àngel Tomás, de Pirotècnia Tomàs, ha sabut demostrar aquesta nit passada per què està considerat com un dels dissenyadors pirotècnics amb més ofici del sector. Amb un muntatge molt difícil i complex a causa d’un episodi de pluja a mitja tarda, tot l’equip de Pirotècnia Tomàs va haver de sortir de la zona de llançament, ja que amb l’aparell elèctric no s’hi pot treballar. Malgrat tot, amb una gran professionalitat i un treball de muntatge impecable, a l’hora de començar l’espectacle, després de la pluja caiguda, tot estava en condicions, i es van poder iniciar els focs a l’hora prevista.

Pirotècnia Tomàs va començar l’espectacle a la manera tradicional valenciana, amb una ristra de mascletada que va pujar per les escales de sa Palomera fins dalt de tot on es van encendre sortidors i tota sa Palomera va quedar il·luminada de color vermell. Amb set punts de foc digital i amb acompanyament aeri, va obrir l’espectacle amb la seva marca personal, tot i rematant amb trons com li agrada al públic. Cal remarcar els colors de totes i cadascuna de les seccions, però en van destacar dues de concretes: una de color or amb centre verd i la secció de Kamuro, que, rematada amb aquàtic, va ser molt aplaudida pel públic amb un final totalment valencià amb aquàtic a dues bandes, aquest rematat amb tro aquàtic que va fer aixecar el públic de la platja amb una gran ovació.

Avui arriba el torn del guanyador de la passada edició dels Focs: Pirotècnia Hermanos Ferrández de Beniel (Múrcia), que porta un espectacle per guanyar. De tota manera, el nivell d’aquest any supera totes les expectatives. Hem tingut dos dies amb espectacles realment bons i la previsió que tenim és que tots els espectacles que seran presents a Blanes podrien guanyar aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR
urbanisme

Els veïns de la Sagrada Família fan reobrir el debat urbanístic

Barcelona
SERVEIS

Dilluns comencen les obres de la nova estació d’autobusos de Lleida

LLEIDa
GIRONA

L’Associació Contra el Càncer surt al carrer per impulsar la recerca

GIRONA
JUDICIAL

Proposen l’indult parcial per al veí de Tàrrega que tenia un arsenal a casa

TÀRREGA

Joan Pijoan, nou director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

olot
Societat

La policia local de Santa Coloma troba una iaia de 104 anys desorientada

Santa Coloma de Gramenet