Societat

la crònica

focs artificials

El campió torna amb força a Blanes

Hermanos Ferrández, el campió de l’edició del 2016, ha tornat amb molta força a Blanes, quan molts pensaven que el seu espectacle seria un espectacle simplement per complir l’expedient. El seu muntatge incloïa nou punts digitals, amb més de 1.200 artificis, i va deixar el públic meravellat. Leo Ferrández va dissenyar un espectacle típic de la seva manera de fer, amb seccions molt contundents, amb remats gairebé impecables i amb seccions de luxe.

La participació de la pirotècnia murciana va començar amb sincronització digital i amb geometries de tipus piramidal. Avui dia és la sincronització de moda a totes les empreses del sector. Cada secció, rematada amb trons finals, s’encadenava amb un altre inici sempre amb un aquàtic espectacular. Hi va haver seccions com ara les típiques palmeres (kamuro), que van ser un autèntic luxe. El final, marca de la casa, va començar a omplir tot l’escenari de sa Palomera amb detalls aquàtics, i amb un ritme molt ben marcat, in crescendo, que donava pas a la part final del muntatge. L’última secció de l’espectacle va tenir un final increïble. Hi va haver detonacions a sobre i al costat de sa Palomera, i amb remats aquàtics realment enlluernadors.

Després d’aquesta última nit, s’obre el debat a Blanes de qui guanyarà aquest any, Demà s’acabarà la 47a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Fins a la nit d’ahir, el nivell era altíssim. Personalment, el cartell de Blanes és el millor del país [Estat].

El jurat ho tindrà molt difícil, i qualsevol punt podria marcar la diferència. El jurat ha de valorar, entre altres aspectes, el color, el ritme i la potenciació de l’escenari. El vencedor s’endurà 6.000 euros i el trofeu Vila de Blanes. A més, serà l’empresa encarregada del castell de les Fires de Sant Narcís de Girona d’aquest any i el de les festes de Santa Cristina de Lloret del 2018.

Avui, en la quarta nit, toca la pirotècnia francesa Régie Fête, d’Harnes, al costat de Lens, al nord de França. És una empresa molt jove, que fa el debut internacional, especialista en espectacles multimèdia i piromusicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona