Societat

LA VIDEOTECA

Una crida a la mobilització, una crida a la resistència

  • VÍDEO: Vídeo de crida per la democràcia i òmnium cultural a mobilitzar la població. Òmnium Cultural

Si sou independentistes o teniu amics independentistes segur que us ha arribat aquest sintètic vídeo que recull alguns dels molts episodis vergonyosos que l’Estat ofereix dia sí i dia també als seus ciutadans. És una mostra prou eloqüent de la catalanofòbia d’una elit instal·lada en el poder polític i econòmic espanyol que no dubta a fer servir les clavegueres de l’Estat per evitar que Catalunya porti endavant el màxim exercici de la democràcia: votar.

El vídeo l’ha fet Òmnium Cultural que impulsa Crida per la democràcia. I el seu objectiu no declarat però evident és aconseguir trenar, mitjançant una base de dades de telèfons mòbils, una xarxa de ciutadans compromesos amb l’autodeterminació de Catalunya i amb la defensa de la democràcia per fer el que calgui fer perquè puguem votar o per defensar les institucions i els representants electes d’aquest país en cas que Espanya perdi els papers l’endemà de l’1-O. És la veu de la resistència...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia