Societat

finlàndia

terrorisme

Dues víctimes mortals en un apunyalament múltiple a Finlàndia

Sis persones resulten ferides

La policia deté un altre després de disparar-li un tret a la cama

Els fets han passat al voltant del mercat de Turku

Un desconegut ha apunyalat diverses persones al centre de la ciutat finlandesa de Turku, al sud-oest del país, segons ha informat la policia. L’atac ha deixat dos morts i almenys sis ferits.

D’acord amb testimonis citats per pel diari Turun Sanomat, els fets han passat a primera hora de la tarda a la zona de la plaça mercat.

El presumpte atacant ha estat detingut després de rebre un tret a la cama. L’home encara no ha estat identificat però “sembla estranger”, segons ha explicat la ministra d’Interior, Paula Risikko.

De moment les forces de seguretat no estant tractant els fets com un atac terrorista, però ha puntualitzat que la línia d’investigació podria canviar.

S’ha desplegat un operatiu per buscar més possibles atacants. Les autoritats han demanat als ciutadans que s’allunyin del centre de la ciutat fins que es comprovi que ha passat el perill. Posteriorment, Risikko ha assenyalat que la zona ja torna a ser segura.

La seguretat a l’aeroport de Helsinki-Vantaa i al es principals estacions de tren del país s’ha reforçat arran del succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia