Societat

Cop islamista a Barcelona

Els mossos recomanen anar als estadis del Barça i el Girona “amb la màxima antelació” per la intensificació dels controls

El Camp Nou i el Municipal Montilivi s’obriran al públic una hora i mitja abans de l’inici dels partits

Els Mossos d’Esquadra han recomanat als aficionats del Barça i el Girona que vagin “amb la màxima antelació possible” als estadis. Així ho ha assenyalat aquest dissabte al migdia l’inspector Albert Oliva, qui ha explicat que tot i que es realitzaran els registres habituals a les entrades, en el marc del dispositiu de seguretat hi ha previstos “controls esporàdics” tant a persones individuals com a vehicles.

Oliva ha recordat que no hi haurà problemes per accedir amb casc als estadis ni tampoc amb bosses i motxilles de dimensió reduïda, que seran degudament escorcollades. Com en d’altres ocasions, no es permetrà introduir motxilles grans o maletes de viatge.

L’inspector ha destacat que hi haurà “més visualització policial” en els perímetres dels estadis. “Volem donar una imatge de tranquil·litat als aficionats que vagin al Camp Nou i a l’Estadi Montilivi”, ha assenyalat Albert Oliva.

El Girona jugarà aquest dissabte a un quart de nou del vespre contra l’Atlètic de Madrid al Montilivi de Girona. El Barça, en canvi, jugarà demà diumenge també a un quart de nou contra el Betis al Camp Nou. Per la seva banda, l’Espanyol s’enfrontarà al Sevilla fora de casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia