Societat

Més de 42.000 visitants al Terra de Trobadors

L’Ajuntament considera que el 27è festival ha viscut la seva millor edició

L’èxit de públic que ha visitat la 27a edició del Festival Terra de Trobadors porta l’Ajuntament de Castelló d’Empúries a considerar que el festival ha viscut segurament aquest any la seva millor edició. Amb més de 42.000 visitants, segons dades de la Policia Municipal, l’organització recalca que el festival medieval ha pogut superar la pluja de dissabte passat amb un increment d’assistents divendres i diumenge. L’últim dia, diumenge, es van omplir tots els aparcaments disponibles a Castelló d’Empúries. Des de l’Ajuntament també destaquen que la majoria dels espectacles han estat plens de públic, i moltes de les novetats d’aquesta edició –com ara l’ampliació del mercat, la zona dels petits herois, la porta del temps, etc.– han tingut un èxit de visitants i han estat molt ben valorades.

“Hem viscut una de les millors edicions del Terra de Trobadors malgrat la pluja de dissabte. Tant divendres com diumenge, una gentada ens ha visitat i ha pogut veure la qualitat de la programació d’aquest any. Aquest èxit és sobretot mèrit de les entitats i la gent del municipi que es fa seu el festival i que any rere any col·labora per millorar-lo”, diu Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries. Aquest any, el nombre total de parades s’havia ampliat fins a les 120 en total i l’aposta del municipi és que aquesta fira es converteixi en el festival medieval de referència de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia