Societat

L'altra cara de l'1-O

Una empresa dedicada a la producció de banderes diu que no té estelades perquè es fan “a la Xina”

En canvi han confeccionat 24.000 banderes espanyoles i n’han “triplicat” les comandes els darrers dies davant la situació a Catalunya

L’empresa Sosa Días, dedicada a la producció de banderes, ha confeccionat 24.000 banderes d’Espanya en previsió d’un increment de la demanda davant la situació a Catalunya.

En aquests últims dies, les comandes de banderes d’Espanya s’han “triplicat”, ha explicat a EFE José Luis Díaz, el president d’aquesta empresa madrilenya, d’aquí el nombre de banderes que s’han fabricat en l’últim mes.

“Hi ha una cosa important i és que la bandera d’Espanya ja no s’usa només per al futbol, s’està utilitzant per coses patriòtiques”, ha afirmat l’empresari, que també produeix banderes per a publicitat i que, en els últims temps, a causa de la crisi, ha vist reduir la seva facturació més de la meitat.

Concretament, ha explicat, en aquest últim mes s’han fabricat 10.000 banderes de mida 100 x 150 centímetres, que són les que “més es venen”; 7.000 de 50 x 75; i 7.000 més de 210 x 140.

No ha pogut donar una xifra exacta del nombre de banderes venudes l’últim mes, ja que la fàbrica “no rep comandes grans; es van venent en petites quantitats, de 10, 30, 50, etc”, però el que sí que és cert, ha afirmat, és que en aquest últim mes s’estan demandant “moltíssimes més” banderes.

Afirma que d’estelades no en produeixen perquè “aquestes es fan a la Xina, igual que les del futbol; i aquí, no es pot competir; els sous són 60 euros al mes o de 80”, ha afirmat.

Ha afegit que moltes de les banderes “que es veuen per aquí”, també d’Espanya, provenen de la Xina, unes ensenyes que “per la seva qualitat, no poden onejar en un pal, ja que es desintegren simplement amb vents de 30 quilòmetres per hora”, ha explicat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia