Societat

RUBÍ

Obres durant un mes per millorar l’Ateneu

L’Ajuntament de Rubí va començar dilluns passat les obres de millora i adequació de l’edifici de l’Ateneu, que es prolongaran durant quatre setmanes. La intervenció té com a objectiu millorar els accessos al recinte i tots els murs perimetrals. En concret està previst instal·lar un nou paviment de formigó al perímetre d’entrada, semblant a l’existent a les altres dues façanes; pintar el mur exterior i netejar el trencadís dels pinacles de l’entrada; fer un repàs a les portes d’accés dels carrers Nou i Xile, reparar perfils i xapes i pintar el conjunt; netejar i pintar la balustrada del pati i reparar les fissures al fals sostre de dues sales interiors. Executa les obres l’empresa Nova Dinàmica per 11.453 euros.

fe d’errades

El president de l’Associació de Professionals i Amics del Tèxtil de Sabadell és Manel Borrell i no Llorens Canals com per error s’esmentava en el reportatge publicat en aquesta mateixa secció de l’edició d’ahir del diari sobre l’exposició El perquè d’un museu tèxtil a Sabadell. El reportatge hauria d’haver dit: “Manel Borrell, el president de l’entitat, destaca que tota la feina l’han fet i la fan de manera voluntària diversos professionals ‘per amor a la indústria’.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.