Setze menús de suquet de peix proposats a Roses
Setze restaurants de Roses ofereixen des d’avui dissabte i fins al 29 d’octubre una selecció de menús basats en el suquet de peix. Tots els restaurants participants reuneixen una sèrie de requisits, com ara oferir el suquet de manera habitual a la seva carta i cuinar-lo amb peix fresc de Roses, tenir a disposició dels clients vins de la DO Empordà i mantenir l’establiment obert durant un mínim de cinc mesos l’any. La campanya, impulsada des de l’àrea de Turisme de Roses, té el doble objectiu de reconèixer la qualitat gastronòmica dels establiments de restauració de la població i, alhora, posicionar el plat típic per excel·lència de Roses donant a conèixer les seves diferents varietats i innovacions, fruit de l’experiència i de la creativitat dels restauradors. Els establiments participants són Ca la Valèria, Casa Paco, Pika Pika Beach, El Racó de la Llebre, Roc-Fort, Salmarina, Falconera, Cal Negre, Bitàkora, El Mirador de l’Almadrava, La Cuina d’en Norat, Mas Bech, Rom, L’Estrop, Santa Llúcia i Bistró de Mar. La informació detallada dels menús –entre 20 i 60 euros– es pot trobar al portal de Turisme de Roses, www.visitroses.cat .
D’altra banda, per difondre aquest plat s’ha enregistrat una videorecepta, que es pot visionar a visit.roses i a les xarxes socials.