Societat

Ensenyament

L’educació es debat en el TEDxTarragona

L’organització prepara un acte de petit format per al 9 de novembre que ve

Hem d’educar treballadors o persones? Aquesta és la pregunta que guiarà el debat obert que l’organització no lucrativa TEDxTarragona prepara per al 9 de novembre que ve a Tarragona. L’acte es durà a terme a la Casa Joan Miret de Tarragona i es planteja com una trobada de caire íntim, oberta a persones que estiguin interessades a debatre aquest tema amb experts de diferents àmbits de les comarques de Tarragona. “Creiem que l’educació és un tema cabdal en el qual, a vegades, no ens centrem tot el que caldria”, opina un dels organitzadors de l’acte, Agustí López, que destaca que la trobada pretén “transformar-se com el menjador de casa en una sobretaula, en la qual cadascú hi diu la seva de manera distesa, en un clima obert al diàleg i a les diferents idees”. La trobada tindrà la presència dels professors Joaquín Ruiz de Arbulo (URV) i Josep Maria Grau (URV i INS Pere Martell), que reflexionaran sobre quin és el model educatiu que està demanant la societat, i es preguntaran si els joves surten preparats en un món que canvia tan ràpidament, quins són els avantatges i els inconvenients d’aprendre un ofici o adquirir competències i, sobretot, quin és el paper que tenen l’ètica i els valors en tot aquest procés. L’acte està obert a tothom i les entrades –a 3 euros– ja es poden adquirir a la web www.tedxtarragona.com.

Un acte adreçat al diàleg personal

Agnès Llorens

L’acte que es durà a terme aquest dijous és un TEDxTarragonaSalon, una modalitat de les sessions que impulsa aquesta organització no lucrativa que es basa en el petit format i la conversa directa entre els assistents. A diferència del TEDxTarragona, que normalment es duu a terme en grans espais, el TEDxSalon és una variant en la qual es convida experts sobre un tema –en aquest cas, del món local– per reflexionar sobre la qüestió i després obrir el debat. En tot cas, els objectius d’aquesta jornada són els mateixos que els del TEDxTarragona; crear espais que permetin difondre idees innovadores i creatives de la mà dels seus impulsors a un públic divers i heterogeni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia