Societat

Sant Boi

Albert Mendiola, escollit com el nou cuiner de l’any

Albert Mendiola, el xef del restaurant santboià Marimorena, ha estat escollit com el nou cuiner de l’any al Fòrum Gastronòmic, que es va inaugurar ahir a Girona. Mendiola s’ha imposat a Àlvar Ayuso (Alvart), Kaya Jacobs (El Tossal Gros), Ariadna Julián (Montvínic) i Sergi Roca (Esquilibri) amb l’elaboració d’un ou a la romana amb calamar amb ceba i tinta. Es va escollir també el plat favorit dels catalans, que ha recaigut en el pollastre pota blava, autòcton del Prat de Llobregat, per votació popular entre 22 propostes. La cuinera Susana Aragón, del Cèntric Gastrobar, va elaborar la recepta que va resultar guanyadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Martínez promet 6.000 noves places a centres de dia

barcelona
llengua

Recurs al TC de les famílies de l’escola de Canet reclamant que se’ls garanteixi l’immersió

barcelona
salut

Salut incorpora la prova de detecció del virus del papil·loma humà al Barcelonès Nord i Maresme i al Vallès Oriental

BARCELONA
infraestructures

L’estació del Nord de Barcelona es remodela i queda tota a planta baixa

barcelona
Serveis

Reforcen la cobertura 5G al litoral de Barcelona coincidint amb la Copa Amèrica

BARCELONA

Un marcador diferencia entre celiaquia i sensibilitat al gluten

Terrassa
SOCIETAT

L’ACA estudiarà com reduir el risc d’inundació del Monestir de Montserrat

Monistrol de Montserrat
ECONOMIA

Màxim recàrrec turístic a partir d’octubre: 4 euros per persona i nit

BARCELONA

Un estudi vincula mala salut i deteriorament emocional durant la pandèmia

GIRONA