Societat

Fent Amics Nostàlgics del Seixanta d’Olot tanca portes

L’entitat cessa l’activitat per manca de relleu generacional

L’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta (FANS) d’Olot celebra avui al restaurant La Deu la seva gala anual, que aquest cop és l’acte de cloenda de les celebracions del seu quinzè aniversari i un homenatge a tots els socis que n’han format part. I és que FANS tanca portes.

A part de l’àpat, la gala inclourà les actuacions dels grups de l’entitat Els Corbs Negres i Els Volcànics i el grup dels seixanta Los Sirex presentarà en directe el seu nou treball, que és a punt de ser publicat, amb la producció de Pep Sala, que inclou les cançons de sempre remasteritzades i interpretades juntament amb d’altres artistes, com Miguel Ríos, El Dúo Dinámico i Joan Manuel Serrat.

En el decurs de la festa es presentarà el número especial de la revista FANS, que recull gràficament les activitats portades a terme els dos darrers anys amb motiu del quinzè aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia