Societat

Impulsen un postgrau en economia social

“La voluntat és que el postgrau tingui continuïtat perquè pensem que l’economia social continuarà creixent”, afirma Eudald Griera, membre del Teler Cooperatiu (la xarxa d’economia social de la zona de Sabadell), en relació amb els estudis que, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Sabadell, impulsen per donar resposta a la necessitat d’especialització educativa entorn del sector. Al gener començaran les classes del postgrau Economia social i solidària: desenvolupament local, cooperativisme i transformació social al campus de la UAB a Sabadell. La primera edició, que s’allargarà fins al juny, s’estrena amb 25 places que tenen per públic objectiu estudiants, tècnics de l’administració i membres de les cooperatives que o bé vulguin encetar un projecte o bé ja en tenen un en marxa i volen formar-se. Un dels fets diferencials del postgrau que es farà a Sabadell és la cooperació del teixit associatiu, l’administració local i la universitat en el plantejament, la posada en marxa i el desenvolupament de la formació específica en un sector que està en ple creixement.

Així, per exemple, als professors universitaris s’afegiran membres d’entitats i col·lectius experts en la matèria. Segons Griera, ja existeix un fons per becar una part dels participants que s’espera que es pugui ampliar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia