Societat

SOCIETAT

A escena, la plataforma ripollesa per la pau i la cohesió

Som Ripoll, que ha d’ajudar a superar els atemptats de Barcelona i Cambrils, es presenta amb un conte

La presentació del conte il·lustrat El viatge de Samira, d’Helena Portella Bergés, és el primer acte de Som Ripoll, una plataforma ciutadana transversal que es va constituir poc després del doble atemptat gihadista de Barcelona i Cambrils amb l’objectiu de fomentar la pau, la convivència i la cohesió social a Ripoll, d’on eren molts dels qui els van perpetrar.

Aquest conte el presentarà la seva autora dilluns vinent (19.30 h, biblioteca Lambert Mata de Ripoll). Il·lustra el drama que viuen cada dia milers de persones obligades a fugir dels seus països d’origen. Els diners que es recaptin amb la venda d’exemplars del conte aniran íntegrament destinats a l’ONG Open Arms.

Fonts de Som Ripoll expliquen que aquesta presentació és la primera d’una sèrie d’actes que pretenen dur a terme per sensibilitzar i conscienciar la població a favor de la convivència plural. L’acte inclourà també la presentació de l’associació Som Ripoll.

Les mateixes fonts han explicat que els atemptats no van deixar indiferent a ningú. “Moltes persones es van mobilitzar, i d’aquesta inquietud i preocupació per la bona convivència i la voluntat d’enfortir els llaços dins la comunitat, va prenent forma aquesta associació”, han justificat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia