Societat

Un polsador mòbil portarà La Marató arreu del país

TV3 i Catalunya Ràdio escalfen motors per a la 26a edició de La Marató, dedicada a les malalties infeccioses, diumenge

Aquest any no hi haurà la participació de cap polític en el programa

Més de 3.000 activitats, més de 1.000 línies telefòniques a punt, 2.400 voluntaris. Tot i que aquest any no hi haurà cap polític rebent trucades, TV3 i Catalunya Ràdio ja ho tenen tot a punt per a La Marató de diumenge, dedicada aquest any a recollir diners per potenciar la recerca amb relació a les malalties infeccioses, com ara la pneumònia, la grip, la meningitis, la tuberculosi, l’hepatitis, el VIH i la sèpsia. La resistència als antibiòtics serà un dels temes tractats en el programa, que inclourà, com sempre, testimonis de malalts. Ahir es van presentar els darrers detalls del programa, que durarà 15 hores i serà presentat per Helena Garcia Melero amb l’ajuda de Ferran Aixalà.

Durant tota la jornada, com ja és habitual, s’aniran incorporant al programa els professionals dels informatius i també els protagonistes de programes com Merlí, Està passant, i el Club Super3.

En aquesta edició de La Marató, la número 26, el logotip estarà ple de bacteris i virus, i diversos presentadors i actors de la cadena i la ràdio hauran de superar diferents reptes per tenir-lo net al final del dia. Aquesta és una de les novetats del programa, com també ho serà que el polsador que actualitza el marcador ja no estarà només al plató, sinó que circularà pel país per portar La Marató a diferents escenaris de Catalunya.

La banda del programa d’aquest any la formen els components dels Pastorets Rock, un grup lleidatà amb 15 anys d’experiència, i amb un mestre de cerimònies conegut per TV3 com Ferran Aixalà. També inclourà interpretacions del cantautor ebrenc Joan Rovira, els P.A.W.N Gang, Circ Vermut, La Veronal, el Mag Lari, La Casa Azul i una formació creada especialment per al programa, Les Meleros.

El director de TV3, Vicent Sanchis, anima a “recuperar la normalitat” i durant un dia “oblidar” el context polític. Els telèfons són el 905 11 50 50 i el telèfon internacional 00 34 93 325 81 82.

LA XIFRA

3.000
activitats
organitzades arreu de Catalunya recolliran fons per a La Marató d’aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia