Societat

La 33a edició del parc Lleuresport aposta encara més pels preadolescents

El parc infantil de Girona, que es fa al complex del GEiEG de Sant Narcís, començarà el dia 23 amb una col·laboració del Gran Circ de Nadal sobre l’Aigua

La 33a edició del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, el Lleuresport, arrancarà el 23 de desembre amb un espectacle inaugural al migdia del Gran Circ de Nadal de Girona sobre l’Aigua. Aquesta és una de les novetats d’una edició en què destaca sobretot l’“aposta d’una manera més intensa”, en paraules del president del GEiEG, Francesc Cayuela, per atraure un públic complicat: el preadolescent. Aquest any, els nois i noies de 12 a 15 anys disposaran d’un espai propi –fins ara les activitats que hi estaven adreçades estaven disperses–, el Lleuresport Teen, que inclourà deu activitats (l’any passat hi havia sis activitats per als preadolescents i en fa dos només dues).

En total, el parc inclourà 30 activitats al llarg dels 2.500 metres quadrats que s’hi destinaran, al complex del GEiEG a Sant Narcís, que es distribuiran en tres àrees: a banda de la juvenil d’esports i aventures, n’hi haurà una de lúdica –amb novetats com ara una ludoteca en anglès– i una altra de tallers, en què destaca la incorporació dels Mossos –que se sumen als bombers, uns clàssics del parc–, amb activitats molt participatives, com ara un taller d’empremtes digitals, segons va destacar Cayuela. Una altra novetat que va remarcar el president del GEiEG va ser l’ampliació de la campanya del Banc dels Aliments, per la qual obtens un 2x1 per entrar al parc fent un donatiu. Aquest any hi haurà sis punts de recollida (tres en instal·lacions del GEiEG i tres de l’Ajuntament).

Des del consistori, la regidora d’Hisenda, Maria Àngels Planas, va voler destacar la importància de la col·laboració publicoprivada per poder dur a terme activitats d’aquest tipus: “Gràcies al GEiEG per aquesta visió i aportació de ciutat.” També va celebrar l’aposta pel públic preadolescent: “És una edat molt complicada i és important que tinguin activitats a fer aquests dies de festa.”

El parc estarà obert els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, de dos quarts d’onze del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre. L’any passat va tenir 11.000 visitants, xifra que esperen superar.

LES XIFRES

30
activitats hi haurà en els 2.500 m² del parc, dividides en tres àrees: lúdica; esports i aventures, i tallers.
11.000
visitants
va tenir l’any passat el Lleuresport, que funciona gràcies a un dispositiu humà de 65 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia