Societat

Societat

Alumnes d’ESO de Banyoles recullen joguines per a Càritas

Per cinquè curs consecutiu, els alumnes d’ESO de l’escola Casa Nostra de Banyoles que cursen l’assignatura d’aprenentatge i servei han iniciat la campanya Joguines per a tothom. La iniciativa consisteix a recollir joguines usades, però en bon estat, que després es lliuraran per al projecte l’Obrador de Càritas. Finalment, es repartiran entre les famílies amb dificultats econòmiques que solen acudir a Càritas. La campanya ja es va començar fa uns mesos i en el marc de la Fira del Cop d’Ull Infantil del centre excursionista, que va tenir lloc a l’octubre, ja es va recollir material. Els promotors demanen sobretot jocs didàctics o material educatiu, i subratllen que no volen joguines bèl·liques. Tampoc n’accepten d’electròniques.

Els mateixos estudiants es cuidaran de condicionar les peces que els hagin donat. Qui vulgui col·laborar-hi pot deixar les joguines als següents sis punts de recollida: l’ajuntament, la clínica Salus, el Club Natació Banyoles, el gimnàs Triops i l’escola mateix (tant a l’edifici de Banyoles com al de Porqueres). Com que la intenció és repartir-les de cara a Reis, hi ha temps de col·laborar-hi fins la setmana que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia