Societat

festes i tradicions

Un temps rúfol no impedeix una banyada nadalenca multitudinària a calella

Ni els núvols, ni l’aire fred ni la mar engrescada van evitar que la tradicional banyada de Nadal que organitza la colla No Tinc Fred de Calella tornés a ser un èxit. Els organitzadors van xifrar en 504 els participants de totes les edats que a les 12 del migdia en punt es van llençar al mar en una primera capbussada. La segona, amb el cos moll i la pell de gallina, arribaria cinc minuts després en un exemple de valentia o de bogeria col·lectiva. Alguns dels banyistes, pocs, fins i tot van quedar-se a l’aigua una estoneta més. A la gesta heroica, on també hi va prendre part la mascota de la Colla, no hi van faltar ni els grups organitzats disfressats per a l’ocasió, ni els barrets de Pare Noel ni les barretines i estelades. El tram de platja habilitat per a la prova, davant del pas a nivell, també es va omplir dels familiars i amics que, ben abrigats, van immortalitzar la banyada amb imatges i vídeos i van fer d’assitents amb barnussos i tovalloles als soferts participants un cop sortien de l’aigua.

La festa es va tancar amb un pica-pica i amb la promesa d’una nova trobada el Nadal del 2018 que ja sumarà la vint-i-dosena edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia