Societat

Successos

Una nena cau d’un tercer pis a Reus

La menor, d’onze anys, és rescatada pels Bombers i ingressa a l’hospital de la capital del Baix camp amb politraumatisme

Rescaten una dona ferida al camí de Ronda de Cadaqués i dos excursionistes extraviats a la Mola

Una nena d’onze anys ha resultat ferida aquest dilluns en caure des d’un tercer pis a Reus, segons ha informat aquest dimarts Bombers de la Generalitat.

El succés ha passat poc abans de dos quarts de sis de la tarda al número 10 del carrer doctor Gimbert de Reus. La menor s’ha precipitat accidentalment pel celobert i ha resultat ferida greu. La nena ha estat evacuada amb politraumatisme a l’Hospital de Reus per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha mobilitzat tres unitats per aquesta incidència.

Efectius dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets per tal de determinar les circumstàncies de l’accident.

Una dona ferida al camí de ronda de Cadaqués

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dilluns al migdia en el rescat d’una dona ferida al camí de ronda de Port Lligat a Cap de Creus, a Cadaqués.

La víctima, de 50 anys ha estat evacuada per terra fins a una l’ambulància del SEM que l’ha traslladada a l’hospital de Figueres amb una possible fractura al turmell..

Tres dotacions dels Bombers, una ambulància del SEM i efectius de la Policia Local i de Protecció Civil han participat en el dispositiu de rescat.

Rescaten dos excursionistes perduts a la Mola

Un home de 40 anys i un nen de 10 anys han estat rescatats sans i estalvis pels Bombers aquest dilluns al migdia a la Mola, a Matadepera.

A les 13.22 hores s’ha rebut l’avís que hi havia dues persones que s’havien perdut mentre feien una ruta per anar al Morral del Drac. Els excursionistes han extraviat el camí i han escalat una paret fins a una rapissa que no els permetia retrocedir ni avançar.

Un cop els han localitzat, els efectius han hagut de treure’ls amb cordes, ja que les condicions de vent que hi havia a la zona no han permès fer el rescat amb grues.

Efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb l’helicòpter i del parc de Bombers de Matadepera han participat en el rescat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia