Societat

Societat

Moltes novetats en els nous cursos del Centre Cívic Banyoles

El Centre Cívic Banyoles ofereix quinze cursos nous en la nova programació. Entre les incorporacions destaquen el dedicat al modelatge en fang per fer figures del pessebre, que ha estat una petició dels pessebristes locals; l’educació emocional en família, i el de flamenc, confeccionat arran de l’èxit d’inscrits que ha tingut recentment un que es va dedicar al ball de sevillanes. Altres novetats són gestió de les xarxes socials per a més grans de 55 anys, introducció al disseny gràfic, elaboració de dolços, estratègies de comunicació, la resiliència en les relacions de parella o el curs d’iniciació a la joieria.

Dues exposicions

El centre cívic banyolí, que depèn del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, ha programat també dues exposicions. D’una banda, Mou-te en bici, que ja està instal·lada i es podrà visitar fins a l’11 de febrer (tracta de l’evolució d’aquest vehicle), i, de l’altra, El socioeducatiu de la Farga recicla, un treball realitzat pels infants del barri, en què es mostren els problemes relacionats amb els residus i possibles millores per a un barri més sostenible (del 19 de febrer al 23 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia