Societat

Mèxic

Tretze morts en estavellar-se un helicòpter que visitava la zona afectada per un terratrèmol a Mèxic

Tretze persones han mort i quinze més han resultat ferides en l’accident de l’helicòpter que traslladava al secretari mexicà de Governació, Alfonso Navarrete, i el governador d’Oaxaca, Alejandro Murat, que van resultar il·lesos, segons han informat aquest dissabte fonts oficials.

L’helicòpter de la Força Aèria Mexicana va caure quan estava arribant a Jamiltepec divendres a la nit per avaluar els danys ocasionats pel terratrèmol de 7,2 que divendres va sacsejar el centre i el sud del país.

L’aeronau, que traslladava autoritats, personal militar i de protecció civil, es va precipitar a terra en una zona on hi havia diversos vehicles i va xocar contra ells. Dotze persones, entre elles tres menors, van morir en el lloc dels fets i una més va morir a l’hospital de Jamiltepec, segons ha indicat avui la fiscalia estatal.

Autoritats de l’estat d’Oaxaca i funcionaris federals van arribar al lloc de l’incident per procedir a l’aixecament i identificació de les víctimes.

El terratrèmol d’aquest divendres a Mèxic, amb 7,2 en l’escala de Richter, no ha deixat víctimes mortals, però sí danys menors en diverses comunitats d’aquest estat del sud de Mèxic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia