Societat

Serveis d’Oncolliga al Pla de l’Estany

Una cinquantena de persones de la comarca del Pla de l’Estany es van beneficiar l’any passat dels serveis que ofereix Oncolliga. Segons les dades que ha fet públiques l’entitat, divuit d’aquestes persones van utilitzar els serveis d’assistència psicològica, deu més els de fisioteràpia a domicili, nou van demanar el préstec de material tècnic, set van fer sessions de drenatge limfàtic, tres van recórrer al banc de perruques i una va fer ús de la llar residència de l’Oncolliga. A més, aquesta entitat va dur a terme quinze xerrades –384 alumnes– als instituts de la comarca de primer d’ESO en el marc del programa No et fumis la salut i 87 més de Porqueres van participar en l’activitat L’hort d’en Marçal, que té per objectiu fomentar el consum de fruita i verdura entre els escolars de primària. Totes aquestes dades s’han fet públiques durant la presentació del concert solidari que el Cor i Orquestra de Cambra de l’Empordà durà a terme el 4 de març a l’església de Santa Maria dels Turers de Banyoles –a les cinc de la tarda– per recaptar fons per a les activitats d’Oncolliga. La peça que interpretaran és el rèquiem en re menor de Wolfgang Amadeus Mozart.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha agraït la tasca d’Oncolliga a la ciutat i ha destacat la feina de la delegada banyolina, Suli Teixidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia