Societat

el mobile world congress

Telefónica s’apunta a l’assistent virtual

La companyia llançarà a la tardor un dispositiu amb intel·ligència artificial preparat per rebre ordres verbals

Aura: un nom més per sumar a la llista d’assistents virtuals que entren a la nostra vida. Telefónica va anunciar ahir l’arribada imminent d’un dispositiu amb intel·ligència artificial incorporada que transformarà la manera d’interactuar amb els clients de la companyia. En breu podran començar a tractar amb Aura mitjançant una aplicació i també s’integrarà en els assistents de Google i Microsoft. Però la revolució arribarà a la tardor amb un nou aparell, el Movistar Home, que serà el centre de connexió de tots els dispositius de la llar.

Els usuaris podran donar odres parlades a l’aparell, que tindrà una pantalla i servirà també per fer trucades i videotrucades, que es podran derivar directament a la televisió. A més de fer funcions de telèfon intel·ligent a casa, serà l’aliat perfecte per als clients de Movistar Plus, més de 3,5 milions a l’Estat, que li podran demanar un canvi de canal, que programi una gravació o un suggeriment de continguts.

“Aura és més que un assistent digital i aquest llançament és només el principi. Continuarà creixent amb noves capacitats i canviarà la manera com ens relacionem amb els clients”, va indicar Chema Alonso, director de dades de l’operadora, que des del 2012 ha invertit 56.000 milions d’euros en innovacions.

“Fa un any vam dir que volíem que la intel·ligència artificial fos la base de la relació amb els nostres clients i ara complim la promesa. La digitalització és l’essència del nostre negoci i ara ens hem convertit en una empresa de plataformes intel·ligents”, va dir el president de la companyia, José María Álvarez-Pallete.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia