Societat

societat

lgtbi

El Pla de l’Estany, amb la diversitat

Comença una campanya per conscienciar sobre el col·lectiu Lgtbi

Conscienciar sobre la discriminació de què són objecte diversos col·lectius és l’objectiu d’una campanya publicitària inèdita que ha iniciat l’àrea de benestar social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany amb el títol La diversitat ets tu. Per començar la campanya, que es desenvolupa en els mitjans de comunicació i les xarxes socials amb missatges que conviden els ciutadans a reflexionar, s’ha escollit el tema de la discriminació per l’orientació sexual i la diversitat de gènere de què és objecte el col·lectiu Lgtbi.

El contingut dels missatges s’està centrant en la importància que té el fet que la família –en concret, els pares– els doni suport per així fer front al possible rebuig social: “La meva filla és feliç des que em va dir que li agraden les noies”, es pot llegir al cartell que obre la sèrie (reproduït parcialment en aquest article).

“Les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals –expliquen a l’àrea de benestar social– tenen dificultats per viure amb normalitat i encara més als pobles. A moltes els costa sortir de l’armari per por de ser assenyalades o mirades”, tot i que s’ha avançat, hi afegeixen, des que al 2014 es va aprovar una llei per garantir els seus drets i lluitar contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La iniciativa ha començat després que, a finals de l’any passat, es va posar en marxa, per primer cop al Pla de l’Estany, el servei d’atenció integral al col·lectiu Lgtbi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia