Societat

Les obres del Firal condicionen el Sant Jordi d’Olot

Tant demà com durant la Fira de Primavera de l’1 de maig, les parades i activitats es desplaçaran, sobretot al barri vell

La impossibilitat de fer servir el passeig d’en Blay (el Firal) perquè està en obres ha obligat l’Ajuntament a modificar l’emplaçament habitual de les activitats de la diada de Sant Jordi i de la Fira de Primavera, l’1 de maig. Bona part dels esdeveniments es traslladaran al barri vell.

Les parades de venda de llibres i roses de Sant Jordi se situaran entre les places del rector Ferrer (davant de l’església de Sant Esteve) i del Carme. Paral·lelament, les entitats que s’han implicat en la festa –i que cada any són més, segons el consistori– han preparat diverses propostes culturals: alumnes de l’escola Cor de Maria faran una lectura de textos (al matí, a la plaça del Teatre); alumnes de l’institut Montsacopa representaran una obra teatral (a la tarda, a la plaça del Carme); la companyia Teatre Impro oferirà Comando Impro: operació Llibres (18 h, a la biblioteca); el Servei de Català organitzarà el Gran Dictat Popular (18.30 h, plaça de Campdenmàs); alumnes de l’institut Montsacopa representaran Un Sant Jordi diferent (19 h, plaça del Carme), i Els Xerrics oferiran una actuació castellera (20 h, plaça del rector Ferrer).

El Primer de Maig

Quant a la Fira de Primavera, l’1 de maig, les obres del Firal fan traslladar les parades d’artesania a la plaça Major i el mercat d’artesans a la plaça de la Pia Almoina i carrers de la vora. En aquests espais, la mainada disposarà de l’Alçaquí, un petit parc d’aventura. Com sempre, el mercat de l’automòbil estarà situat al Firalet; el mercat extraordinari de roba, a la plaça Balmes i carrers adjacents; el mercat del disc, a la plaça Clarà i la mostra de bonsais, al pati de l’Hospici.

LA XIFRA

60
parades
de llibres i roses estaran instal·lades demà entre Sant Esteve i la plaça del Carme.

Moltes flors a la Fira de Primavera

Per quart any consecutiu, coincidint amb la Fira de Primavera, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) organitzarà l’Emprimavera’t. La iniciativa se centra en la distribució de flors entre els clients, però a la pràctica suposa, a més, el muntatge de diverses instal·lacions florals al centre. La de les escales de Sant Esteve ja es podrà veure el dia 28. A part d’aquest, hi haurà 12 muntatges més en 12 espais del centre de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES