Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bolca un tràiler que transportava porcs a la C-17 a Tagamanent

Barcelona

Colau demana “prudència i responsabilitat” perquè Barcelona passi “el més aviat possible” a la fase 2

Barcelona

Continuen les protestes als carrers dels Estats Units

Washington

Els pneumòlegs, immersos ja en la vigilància post-Covid-19

Barcelona
JAUME BENAVENT
DIRECTOR DELS CENTRES D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE CATALUNYA

“No tornarem al CAP com ho fèiem abans”

Barcelona

La llengua, desconfinada

girona

L’onada de les seqüeles ja és aquí

barcelona

La Covid que no cessa

Barcelona
FRANCESC CASAS PUIG
JUBILAT DE NORANTA DOS ANYS VA CONSTRUIR BÚNQUERS I VA FER CONTRABAN DE PATATES

“La gent passava molta gana i es buscava la vida com podia”

Caldes de Malavella