Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ja són 66 els morts en l’explosió d’un oleoducte a Mèxic

Mèxic

Mor un nen de 4 anys per un tret disparat en una cacera a Sevilla

Sevilla

Barcelona inaugura el primer centre LGTBI de Catalunya

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Arriben les precipitacions

Barcelona

Els taxistes mantenen la vaga en espera d’una nova reunió amb la Generalitat

Barcelona

Mor una dona en un xoc frontal entre dos turismes a l’N-II a Figueres

Figueres

El síndic reclama millores en la protecció dels nadons

Barcelona

Torna el conflicte entre el taxi i el VTC

barcelona

El transport públic metropolità bat el seu rècord d’usuaris

barcelona