Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un conseller de Macron implicat en violències contra manifestants

La fiscalia de París ha obert una investigació contra el col·laborador del president de la república francesa

Macron l’ha castigat amb 15 dies sense sou i a fer tasques administratives

 
ADA PARELLADA
XEF DEL SEMPRONIANA. HA COORDINAT EL LLIBRE ‘EL RECEPTARI GROC’

“A l’estiu és quan s’han de fer més sopars grocs: no hem d’oblidar”

Girona
 

Sopar d’hora redueix el risc de càncer de mama i pròstata

Barcelona
 

Pobresa té nom de dona

barcelona
 
societat

Interior amplia el termini per a les ajudes dels atemptats del 17-A

 

CCOO del Trueta diu que a les noves urgències hi falta personal

girona
 

Sis setmanes per eliminar el gasoil d’un centre colomenc

santa coloma de farners
 

Festa pel 50è aniversari d’Aspronis, demà a Blanes

Blanes
 

Polèmica per un llaç groc a l’església de Coma-ruga

el vendrell