Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un ferit greu i dos menys greus en un accident de trànsit a la C-14 a Ciutadilla

Ciutadilla

Les terrasses i els passejos de la Costa Brava s’omplen amb el bon temps i amb la mirada fixada en els sopars

Platja d’Aro

El 80% de la població de més de 60 anys ja té una primera dosi de la vacuna contra la covid-19

Barcelona

Bolca un camió carregat amb 160 porcs a la C-63 a la Vall d’en Bas

La Vall d’en Bas

Les restes del coet xinès cauen a l’oceà Índic sense causar danys

Pequín

Petit incendi forestal a Collserola, a tocar del barri de Canyelles

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Temps inestable

Barcelona

La UE anuncia que no renovarà el contracte amb AstraZeneca a partir del juny

Brussel·les

Nou dies consecutius de millora dels indicadors epidèmics

Barcelona