Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Clínic atén més del doble d’agressions sexuals que el 2005

Barcelona

Alcaldes afectats per la línia R4 de Renfe exigeixen més inversions per evitar accidents com el de Vacarisses

Castellbell i el Vilar

L’Audiencia Nacional declara la nul·litat dels estatuts de l’Organització de Treballadores Sexuals

Madrid

Enxampen tres lladres de calçots a Viladecans

Viladecans

El moviment MosS.O.S alerta els turistes de la Sagrada Família que no hi ha prou agents “per garantir la seva seguretat”

Barcelona

Desallotjada sense incidents una casa ocupada a Gràcia

Barcelona
SOCIETAT

“Cal garantir que no s’espatlli l’excel·lència del nostre vi”

BARCELONA
La gran trobada del setmanari La República

Muriel Casals, en la memòria col·lectiva

GIRONA

Esllavissada mortal

barcelona