Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mig miler d’emigrants es troben a la deriva davant la costa de Malta

Roma

Hi haurà servei de motos elèctriques compartides al voltant de Barcelona

barcelona

Mor el maquinista d’un tren de FGC en el descarrilament d’un mercaderies

barcelona

Constituïda la comissió per a la nova ubicació del Clínic

barcelona

El Bícing ha de pagar 457.000 euros per un atropellament mortal el 2019

barcelona

Els interins critiquen el concurs de mèrits del govern

barcelona

La jutge ordena indagar el patrimoni de la cúpula de Bombers investigada

barcelona
EDUCACIÓ

Premien projectes de formació professional emprenedora a Girona

girona

Un jove detingut a Lleida per una agressió masclista

lleida