Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Localitzat sa i estalvi el boletaire de 70 anys desaparegut dimarts a Alinyà

Barcelona
la videoteca

Adoctrinant mainada

Societat

El record d’un sotrac galàctic

Barcelona
JOSÉ LUIS BIMBELA
PSICÒLEG I PROFESSOR A LA ESCOLA ANDALUSA DE SALUT PUBLICA, A GRANADA

“Encara responem com quan estàvem envoltats de mamuts”

Girona

Colau i les entitats demanen un pla per ajudar els menors

barcelona

Comença la Mercè més feminista i reivindicativa

Barcelona

Doble càstig al jutge Vidal

barcelona

La Garrotxa i el Gironès lideren el creixement per migracions a les comarques gironines

girona

Un lladre apallissa una anciana i la filla a Girona

girona