Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Hard Rock Entertainment ja camina a Vila-seca i Salou

El govern atorga al grup nord-americà Hard Rock la llicència de casino que permetrà crear el complex al costat de Port Aventura

Hi haurà un casino i dos hotels i crearà 2.000 llocs de treball

Barcelona
 

L’estació de la Girocleta al barri de Sant Ponç, a punt

girona
 
societat

L’Audiencia Nacional cita a declarar 23 persones com a investigades pel cas 3%

 

El teleassistència a Girona tindrà unitat mòbil a la franja nocturna

girona
 

Superació TECNOLÒGICA

 
festa major

Nit de Músics a Cassà

 

Un nou centre d’innovació en 3D obre a Terrassa

Barcelona
 
SOCIETAT

Sitges suspèn la consulta sobre el nucli de les Botigues

 

Sisè torneig solidari del Futbol Base Vilobí

vilobí d’onyar