Societat

Més de 25.000 persones al Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Un concert al teatre municipal posarà fi demà a les Festes de Primavera

El municipi de Palafrugell va celebrar ahir el 56è Carroussel Costa Brava, al qual van assistir entre 25.000 i 26.000 persones, segons els comptes fets pel consistori. Amb aquesta xifra s’iguala el nivell de seguiment de l’esdeveniment de les darreres edicions. En aquesta hi han participat colles d’animació, comparses i carrosses de gairebé una vintena de municipis gironins i de municipis d’altres demarcacions.

Acompanyat de molt bon temps, el Carroussel va fer el recorregut habitual i va passar pels carrers de Torres Jonama, Begur, Lluna, plaça del Camp d’en Prats i Barris i Buixó. A les vuit del vespre es va fer la plantada de carrosses a l’aparcament de l’estadi, al mateix lloc on tres hores després, a les onze de la nit –ja tancada aquesta edició–, estava previst fer l’entrega de premis i un final de festa amb els discjòqueis Marc Dunjó i Kharloss Selektah. Tot i que habitualment el Carroussel marca el final de les Festes de Primavera de Palafrugell, encara hi haurà un altre acte avui mateix, que és festa local al municipi. Serà a les sis de la tarda al teatre municipal amb el concert Reacoblats. Hi participaran el grup Port Bo, la Cobla Els Montgrins i el director i compositor de sardanes Antoni Mas. L’entrada d’aquest concert costa 5 euros.

LA XIFRA

56
edicions
del Carroussel Costa Brava s’han celebrat a Palafrugell comptant la que es va fer ahir.

LA DATA

11.5.2018
van començar
les Festes de Primavera de Palafrugell, en el marc de les quals es fa el Carroussel Costa Brava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia