Societat

Cuines del món i tapes, a Empuriabrava al juny

L’Empuriatast es farà de l’1 al 3, i l’Empuriatapes, del 8 al 17 també de juny

Dos esdeveniments gastronòmics es concentren a Empuriabrava en aquest mes de juny. Aquests dos esdeveniments, organitzats pel departament de Promoció Turística i Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, van arrencar l’any passat amb motiu del 50è aniversari de la creació d’Empuriabrava. El primer d’ells, és l’Empuriatast, un tast de cuines del món que se celebrarà de l’1 al 3. Empuriatast omplirà el passeig amb la flaire de diverses cuines del món com la uruguaiana, la italiana o l’alemanya. S’hi trobarà cuina de fusió i local i de territori. Els restaurants participants, la majoria ubicats a Empuriabrava, mostren una representació de l’oferta de la bona cuina internacional que es pot trobar durant tot l’any. Aquests són: Capitán, Essència, El Churrasco, SiKim, Beach Bus i La Locanda.

Tapes, a 3 euros

Del 8 al 17 de juny 44 restaurants i bars del municipi participaran a l’Empuriatapes, una ruta gastronòmica de tapes confeccionades pensant en l’ocasió. La ruta permet arribar-se a cada un dels establiments participants i fer un tastet de la seva cuina. La tapa acompanyada de la beguda desitjada té un preu únic de 3 euros a qualsevol dels establiments participants. L’Empuriatapes és una “bona excusa” per tastar un ampli ventall de cuines i des de Castelló fins a Empuriabrava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia