Societat

Desmantellen un narcopis al Barri Gòtic de Barcelona

Els Mossos i la Guàrdia Urbana realitzen un dispositiu conjunt que acaba amb la detenció de dues persones per un presumpte tràfic de drogues

L’immoble queda tapiat després de l’operatiu policial

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquest divendres un narcopis al districte de Ciutat Vella de Barcelona i han detingut dues persones per tràfic de drogues. Després de l’operació el propietari ha tapiat l’immoble.

Els dos cossos policials havien obert una investigació per determinar si un habitatge del barri Gòtic s’havia convertit en punt de venda d’estupefaents i el grau d’implicació de les persones responsables. Després de realitzar diversos dispositius de vigilàncies i seguiments, la recerca ha culminat amb l’escorcoll a un pis del carrer Ataülf.

L’operatiu s’ha iniciat al voltant de dos quarts d’una i s’ha allargat durant unes dues hores. El dispositiu ha finalitzat amb la detenció de dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents. Els agents han comissat setze grams de cocaïna i 2 d’heroïna. La policia també ha intervingut 1.085 euros en efectiu, diversos telèfons mòbils i documentació sostreta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia