Societat

CosmoCaixa tancarà per reformes l’espai museístic durant mig any

Catorze anys després de la seva inauguració, CosmoCaixa tancarà el seu espai museístic per afrontar un període de reformes de sis mesos. Ho farà a mitjan gener del 2019 per adaptar les seves instal·lacions a les noves tecnologies i les descobertes científiques més recents, amb l’afany de fer un pas més enllà en la divulgació i convertir-se en un dels millors museus del món en la seva especialitat. Mentre duri la remodelació, que es preveu que sigui mig any, l’espai museístic no es podrà visitar, però el centre mantindrà la resta de la seva activitat, començant per les exposicions temporals, les activitats, els tallers i les conferències i acabant pel Bosc Inundat i el Mur Geològic, que continuaran oberts al públic.

El Museu de la Ciència de la Fundació Bancària La Caixa disposa de més de 30.000 m² i el 2006 va ser reconegut com a millor Museu Europeu de l’Any. Les reformes arribaran tot just en un moment de molt bona salut pel centre: l’any 2017, CosmoCaixa va superar el seu rècord de visites anual amb un total de 884.636 persones, i va trencar la barrera que va fixar en el seu primer any després de la inauguració, el 2004.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia