Societat

Dotze socorristes ja treballen a les platges de Blanes

Protecció Civil de l’Ajuntament confia que l’1 de juliol tindrà més efectius

Dotze socorristes treballen des del dissabte 9 per a la seguretat de les platges de Blanes en un dispositiu que coordina el departament de Protecció Civil de l’Ajuntament. El departament confia que a partir de l’1 de juliol i fins al 2 de setembre podrà disposar d’una dotzena més d’efectius, informa el consistori.

La posada en marxa del servei, que va a càrrec del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme (SVSS), permet activar els tres llocs de socors, que són operatius a la platja de s’Abanell (fins als Pins), a la platja central, a tocar del Club de Vela, i a cala Bona, el punt més allunyat del nucli urbà.

Blanes és l’únic poble de la Costa Brava que disposa d’un servei de vigilància a les platges que depèn del consistori en lloc de fer-ho a través d’una empresa. Una nova normativa obliga els empleats a formar part del Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia