Societat

Una dona ataca dues persones amb un cúter a un supermercat de la Provença

L’agressora ha cridat “Allahu akbar” (Al·là és el més gran)

Investiguen si l’incident és de naturalesa terrorista

Una jove de 24 anys ha estat detinguda aquest diumenge al municipi provençal de la Sanha (Seyne-sur-Mer en francès), a prop de Toló, després d’atacar dues persones amb un cúter. Les autoritats investiguen ara si l’incident és de naturalesa terrorista.

L’incident ha passat cap a dos quarts d’onze del matí en un supermercat de la cadena Leclerc. La dona, vestida de negre i amb vel, ha atacat un client al crit d’“Allahu akbar” (Al·là és el més gran) i una treballadora de l’establiment. L’atacant ha estat reduïda per diverses persones que eren al lloc dels fets i .

L’home ha patit diversos cops de cúter al tòrax i l’empleada ha estat ferida a un ull. Tots dos han estat traslladats a l’hospital.

El fiscal de Toló, Bernard Marchal, ha explicat a AFP que es tracta “aparentment d’un fet aïllat” perpetrat per una persona “amb problemes psiquiàtrics”. Marchal ha puntualitzat que aquest punt de partida no exclou que la detinguda es pugui haver “radicalitzat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia