Societat

Un home mata la seva parella a Badalona i es lliura a la Guàrdia Urbana

La policia ha trobat el cos de la dona, de 40 anys, en el domicili on vivien

Els mossos investiguen els fets

Un home s’ha lliurat aquest dilluns a la Guàrdia Urbana de Badalona (Barcelonès) després de confessar que havia escanyat fin a matar la seva parella, de 40 anys, en un presumpte cas de violència masclista, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Els fets han passat al barri de La Salut de Badalona en el context d’una discussió familiar, segons ha explicat l’home a la policia

Pels volts de les 03.45 hores un home, de 48 anys i nacionalitat de Guatemala, s’ha presentat a les dependències de la Guàrdia Urbana de Badalona i ha manifestat als agents que havia matat la seva parella.

Ràpidament els agents s’han dirigit al domicili i han constatat que hi havia el cos sense vida d’una dona. L’home ha quedat detingut com a presumpte autor de l’homicidi.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i intenten aclarir les circumstàncies del crim.

El jutjat d’instrucció número 2 de Badalona ha estat l’encarregat de procedir a les diligències d’aixecament del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.